Ring oss gärna: 076-325 36 93

En dag på dagis

Hur en normal dag på dagis hos SittFint ser ut:
* Jag startar bilen klockan 8.00 och åker för att hämta upp dagens gäng med hundar. Lite beroende på vilken rutt jag behöver åka så har jag hämtat upp alla hundar senast 9.30.
* Nu är det dags för morgonpromenaden som vi går mellan 1-2 timmar. Platsen vi går på varierar jag så mycket jag kan då både jag och hundarna tycker om att gå på nya platser och utforska nya dofter.
* Efter promenaden är det lunch och vila, antingen ute i skogen, i min mammas hus i Falun eller hemma hos mig i Borlänge. Hundarna kommer aldrig sitta i boxar eller dyligt utan dom behandlas som mina hundar och får gå runt fritt i huset. Vi vilar både innan och efter lunchen för att undvika magomvridning i största mån.
* Eftermiddagspromenaden går vi kring 13.30 och den brukar inte vara lika lång, ca 30min – 1 timme och därefter lek ute på gården för dom hundarna som vill.
* Dagen börjar gå mot sitt slut och runt klockan 15.00 börjar jag köra hem hundarna och klockan 16.00 lämnar jag hem den sista hundar. 

Som ni vet är SittFint ett väldigt flexibelt dagis och ingen dag är den andra lik egentligen, när vi går promenader går vi inte bara hemikring utan ibland åker vi iväg till någon ny skog, till sandtaget eller så åker vi och badar.

Dom dagar det inte är så många hundar på dagiset brukar vi passa på att åka in till stan för att promenera, gå in på djuraffärer och bara miljöträna. Ibland bjuds det på mat hos någon utav mina föräldrar så vi åker dit, hundarna får se något nytt ställe och vi passar alltid på att utforska omgivningarna runtomkring.

Inne har hundarna tillgång till hela huset förutom vårt sovrum och det märks verkligen att dom kommer till rätta fort. Labradoren Lukas favoritplats är bädden under trappen, Whippeten Arwen däremot älskar att krypa ner i soffan inne i hundrummet och sen har vi bedlingtonterriern Ester och blandrasen Tyra som helst av allt ligger i soffan inne i vardagsrummet. Dom har sina egna favoritplatser här hemma och ingen behöver vara instängd någonstans.

Hundarna som går på SittFint´s dagis behandlas precis som mina egna, vi far runt och hittar på olika saker, och jag ser att hundarna njuter av det lika mycket som jag!