Ring oss gärna: 076-325 36 93

Kurser

Allmälydnadskurs
För att få en hund som fungerar i vardagen, i denna kurs tränar vi bland annat att gå fint i kopplet, hundmöten, stanna kvar, kontakten, inkallning och mycket mer. Kursen riktar sig åt hundar från 4mån och uppåt.

Valpkurs
En kurs för valpar mellan 12 veckor – 4 månader. Här tränar vi mycket kontaktövningar för att skapa en bra relation mellan förare och hund. Belöningsträning så vi får en hund som går bra på belöningar vilket gör det lättare att träna i framtiden. Vi börjar även med sitt, ligg, inkallning med mera.

Trick & Konster
En kurs där vi tränar in olika tricks med våra hundar, det kan till exempel vara att ta av strumporna, släcka lampan, hämta tv-dosan och att öppna skåpet och ta ur matskålen. Sen kan man även lära in olika tricks så som snurra, buga, sitt fint, rulla, gå slalom mellan benen osv.
Med denna kurs så får man ett starkare band mellan hund och förare och man brukar oftast få en hund med bättre självförtroende och som blir lite mer lyhörd på förarens signaler.

Agility Nybörjare
Här går vi igenom de olika hindren som finns med i agility, Vi tränar att kunna skicka fram hunden för att ta hinder självständigt och vi sätter även ihop några små kombinationer och raksträckor för att träna på. Vi kommer också lite smått att gå igenom regler inom agilityn. För att gå agilitykurs så måste hunden fyllt 1 år.

Agility Fortsättning
Här går vi mer in på enklare banor, börjar med några byten och tränar på att se hunden samt förarens snabbaste väg i banan. Vi kommer att gå igenom tävlingsregler och prata om hur det går till på tävlingar. Denna kurs går ut på att ni ska bli startklara i agility klass 1.

Om ni är intresserade utav att gå en kurs, hör gärna av er till mig och tala om det. Så fort jag fått tillräckligt många intresserade utav en kurs så startar jag den.